x
650 TL VE ÜZERİ KARGO BEDAVA!
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim

Skechers M Graphic Tee Crew Neck T-Shirt SİYAH Erkek Tshirt

Ürün Kodu : S232339-001
Barkod Kodu : S232339-001
699,00 TL
449,00 TL
%36  İndirim
699,00 TL
449,00 TL

M Graphic Tee Crew Neck T-Shirt

ÜRÜN HAKKINDA

Spor dünyasının vazgeçilmez spor markaları arasında yer alan Skechers markasının üst düzey teknolojiler ve dayanıklı materyaller ile erkek grubu, günlük tişört kategorisinde tasarladığı M Graphic Tee Crew Neck T-Shirt modelleri; S – XL beden aralığında satışa sunulmaktadır.

Yeni sezon renk seçenekleri ile kullanıcıyla buluşturulan Skechers M Graphic Tee Crew Neck T-Shirt erkek günlük tişört modelleri, standart kesimli yapısı ile rahat bir kullanım sunar. Günlük kullanıma uygun olarak üretilen M Graphic Tee Crew Neck T-Shirt erkek günlük tişörtleri, dilerseniz spor ve antrenmanda da kullanabileceğiniz formda tasarlanmıştır.

Tamamı Pamuk Malzeme…

Skechers M Graphic Tee Crew Neck T-Shirt erkek günlük tişört modellerinin üretiminde; %100 pamuk malzeme tercih edilmiştir. Nefes alabilen yapısıyla sağlıklı bir kullanım sunan Skechers M Graphic Tee Crew Neck T-Shirt erkek günlük tişört modelleri yuvarlak yakası ve kısa kolu yapısı ile rahat bir kullanım sağlarken, pamuklu hafif kumaşı konforunuzu bir üst seviyeye çıkarır.

Sportif ve Sade Tasarım…

Öne eklenen Skechers yazısı ile hareketlendirilen Skechers M Graphic Tee Crew Neck T-Shirt erkek günlük tişört modelleri, aktiviteleriniz ve antrenman sırasında ihtiyaç duyacağınız hareket özgürlüğünü sunar. Nem yönetimi yaparak ferah bir kullanım sunan Skechers M Graphic Tee Crew Neck T-Shirt erkek günlük tişörtleri, sportif sadeliği seven stil sahibi kullanıcıların tercihi oluyor.


Teknik Özellikler

·  Desen : Düz

·  Kalıp Bilgisi : Normal

·  Yaka Tipi : Yuvarlak

·  Kol Bilgisi : Kısa

·  Menşei : Türkiye

·  Materyal : %100 Pamuk

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.